MH-RACING Oy

Asbesti­purku ja haitta-ainepurku – Espoo, Helsinki, Vantaa ja muu pääkaupunki­seutu

Koti > Asbesti & haitta-ainekartoitus

Asbestipurku - urakoimme Espoosssa ja koko pääkaupunkiseudulla

MH-Racing tekee asbesti­purkuja Espoon, Helsingin, Vantaan sekä pääkaupunki­seudun alueella. Asbestilla tarkoitetaan kuitumaista silikaatti­mineraalia, jota on käytetty rakennus­materiaalina. Sillä on hyvät palonkesto-ominaisuudet ja se on hyvä lämmön- ja sähköneriste. Se kuitenkin aiheuttaa ihmisille haittaa erityisesti hengitettynä, jonka takia asbestipurku on suoritettava aina asiantuntijoiden toimesta.

 

Asbestipöly on niin hienoa, että ilmassa leijuessaan sitä on mahdotonta havaita paljain silmin. Asbestipöly ei myöskään ärsytä hengitysteitä hengitettäessä. Asbestipölyn aiheuttamat haitat alkavat näkyä keuhkoissa vasta kymmenien vuosien jälkeen. Ohuimmat asbesti­kuidut päätyvät keuhkorakkuloihin saakka. Suoritamme asbestipurkutyöt kartoituksen jälkeen luotettavasti ja ammattitaidolla Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

MH-Racing Oy

Asbestia havaitaan yleensä rakennuksen:

Muut vaaralliset aineet ja haitta-aine­purkutyöt

Kreosootti- ja home­purkutyöt

Suoritamme asbestipurkujen ohella myös home- ja kreosootti­purkutöitä. Näiden aineiden purkutekniikat suoritetaan käytännössä samalla tavalla hieman eri suojaimia käyttäen. Kerromme mielellämme lisää osaamisestamme – voit ottaa meihin yhteyttä joko tarjouspyynnön muodossa tai soittamalla.

Muut purkutyöt

Tarjoamme purkupalvelua pienistä saneerauspuruista massiivi­purkuihin. Osaava ja kokenut henkilökuntamme hoitaa purkutyöt turvallisesti ja pölyttömästi uusimpien viranomais­säädösten mukaisesti. Haitta-aineosaa­misemme ansiosta eteen ei tule ikäviä urakkaa hidastavia yllätyksiä.

Rakennus­palvelut

Lakimuutoksen vuoksi ennen vuotta 1994 rakennetuissa taloissa ja asunnoissa tulee pienimpienkin rakennus­projektien yhteydessä tehdä haitta-ainekartoitus. Monipuolisen osaamisemme avulla pystymme tarjoamaan tarvittavat tutkimukset osana koko rakennusprojektia kustannus­tehokkaasti.

Ota Yhteyttä